เกี่ยวกับพระดีดอทคอม

บอกกล่าวเล่าความ

ก่อนอื่นต้องขอขอบพระคุณทุกท่านที่ได้เข้ามาเยี่ยมชมเว็บพระดีดอทคอม เว็บพระที่มีความตั้งใจจริงในการนำเสนอพระแท้ ที่มีความเป็นมาค่อนข้างชัดเจน แม้ในบางที่พระนั้นอาจถูกปฏิเสธจากหลายๆที่แต่ถ้าพระนั้นมีประวัติการสร้างและหลักฐาน ที่แน่ชัด เราก็กล้าที่จะนำมาเสนอเพื่อความถูกต้อง ในทางกลับกัน พระเครื่องบางรุ่น ที่เป็นพระเก๊เก่าไม่มีที่มาที่ชัดเจน แต่ในปัจจุบัน หลายๆที่ก็ยินยอมเออออกันไป แต่ทางเราไม่สามารถนำเสนอหรือแนะนำในสิ่งที่ผิดๆนั้นได้ ต้องกราบขออภัยในความสัตย์ซื่อในวิชาชีพด้วยนะครับ

ขอขอบคุณ เนื้อหาสาระและภาพพระสวยๆ จากหนังสือ สุดยอดพระเบญจะภาคี โดย คุณ กิตติ ธรรมจรัส หรือ เฮียกวง ท่าพระจันทร์ ผู้ใหญ่ใจดี รวมถึงท่านเจ้าของภาพหรือเจ้าของข้อมูลต่างๆที่อนุญาตให้ทีมงานนำมาเผยแผ่

หากมีสิ่งใดที่ทางเว็บพระดีดอทคอม ได้ล่วงเกิน ด้วยความรู้เท่าไม่ถึงการณ์ หรือโดยความประมาทพลาดพลั้งไป ทางทีมงาน พระดีดอทคอม ตัองกราบขอขมา มา ณ ที่นี้ด้วยครับ

ทีมงานพระดีดอทคอม

About Phra-d.com

Tell the story,

First of all, thank you for visiting the web site. I have a real intention in offering the genuine amulets which having quite clear background. In some cases, that Phra may be rejected from many places, but if Phra has a clear history and evidence of created, we would dare to present it for accuracy. On the other hands some fake amulets with out any evidence and clear source but many places are promoted it. We cannot present or suggest the wrong thing. I’m sorry to be honest with the profession.
Thank you for the good content and beautiful pictures of the amulets from the Sudyod Phra Ben Cha Phakhi book by Mr. Kitti Thammacharat or Hei Kuang – Tha Phra Chan to let posted them.

If there is anything that the web site has been overwhelmed by the ignorance or by carelessness, we have to say sorry and please forgive us about it.

Team @Phra-d.com